Kun suunnittelet remonttia, on tärkeää tietää, mitä kaikkea palveluntarjoaja voi tarjota. Me Havurax Oy:ssä olemme erikoistuneet monipuolisiin remonttipalveluihin, jotka kattavat laajan valikoiman töitä. Tässä artikkelissa käymme läpi, mitä kaikkea remonttipalveluihimme kuuluu ja miten voimme auttaa sinua saavuttamaan unelmiesi kodin.

Laattapohjat ja kaatokorjaukset

Laattapohjien valmistelu ja asennus ovat keskeisiä osia remonttipalveluissamme. Käytämme korkealaatuisia materiaaleja ja nykyaikaisia tekniikoita varmistaaksemme kestävän ja tasaisen lopputuloksen. Laattapohjien oikea valmistelu on tärkeää, jotta lattiat kestävät kulutusta ja näyttävät hyviltä pitkään.

Kaatokorjaukset ovat toinen tärkeä osa palveluitamme. Korjaamme kaatojen virheet, jotta vesi valuu oikein ja lattiat pysyvät kuivina. Tämä estää kosteusvaurioita ja parantaa tilojen käytettävyyttä. Oikein tehdyt kaatokorjaukset ovat erityisen tärkeitä kylpyhuoneissa ja muissa märkätiloissa.

Seinien, kattojen ja lattioiden oikaisu

Oikaisemme seinät, katot ja lattiat, jotta pinnat ovat suorassa ja valmiina viimeistelyä varten. Tämä takaa siistin ja ammattimaisen lopputuloksen. Oikaisutyöt ovat erityisen tärkeitä vanhemmissa rakennuksissa, joissa pinnat voivat olla epätasaisia. Oikaisutyöt parantavat myös tilojen ulkonäköä ja helpottavat jatkotöitä, kuten maalausta ja tapetointia. Kun pinnat ovat suorassa, lopputulos on aina parempi ja kestävämpi.

Timanttisahaukset ja -poraukset

Tarjoamme tarkat timanttisahaukset ja -poraukset eri materiaaleille. Timanttisahaus on tehokas ja tarkka menetelmä, joka takaa siistit leikkauspinnat ilman ylimääräistä pölyä ja melua. Tämä menetelmä sopii erityisesti betonin ja muiden kovien materiaalien käsittelyyn. Timanttiporaukset ovat myös osa palveluvalikoimaamme. Ne mahdollistavat tarkat ja siistit reiät esimerkiksi putkien ja kaapeleiden läpivientejä varten. Käytämme moderneja laitteita ja korkealaatuisia timanttiporia, jotta lopputulos on aina paras mahdollinen.

Hionnat ja vinkkelit

Suoritamme lattioiden ja muiden pintojen hionnat tasaiseksi ja siistiksi. Käytämme moderneja hiontalaitteita ja korkealaatuisia hiomamateriaaleja, jotta lopputulos on sileä ja kestävä. Hionta on tärkeä osa monia remonttiprojekteja, sillä se valmistaa pinnat seuraavia työvaiheita varten.

Oikaisemme myös vinkkelit ja seinät, jotta pinnat ovat suorassa ja valmiita jatkotöille. Tämä parantaa seinien ulkonäköä ja helpottaa viimeistelytöitä. Oikein tehdyt vinkkelit ja seinien oikaisut takaavat siistin ja ammattimaisen lopputuloksen.

Roiloamiset ja läpiviennit

Roilotamme urat sähkö- ja vesiputkille ammattitaidolla ja tarkkuudella. Tämä mahdollistaa putkien ja kaapeleiden siistin ja turvallisen asentamisen rakenteiden sisään. Roilotyöt tehdään huolellisesti, jotta seinät ja lattiat ovat valmiita seuraaville työvaiheille.

Läpiviennit ovat myös osa palveluvalikoimaamme. Teemme läpiviennit huolellisesti, varmistaen putkien ja kaapelien siistin asennuksen. Läpiviennit tehdään tarkasti, jotta rakenteet säilyttävät tiiviytensä ja kestävät käyttöä. Tämä on erityisen tärkeää esimerkiksi kylpyhuoneissa ja muissa märkätiloissa.

Kun tarvitset luotettavan ammattilaisen hoitamaan remonttisi, ota yhteyttä meihin! Olemme täällä auttamassa sinua kaikissa remonttitarpeissasi.