Tarvitseeko rakennusprojektisi apua?

Pyydä tarjous!

Havurax Oy rakentaa kaiken kattavasti

Rakennusalan yritys, joka tarjoaa rakennuspalvelut koko Suomen alueella. Kokemuksemme ja ammattitaitomme varmistavat haluamasi lopputuloksen sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Meille asiakastyytyväisyys on kunnia-asia. Siksi panostammekin työssämme asiakastyytyväisyyteen ja laadukkaaseen lopputulokseen.

Rakennusurakka

Luotettavaa rakentamista koko Suomen alueella. Urakkasi koolla ei ole väliä, sillä me suhtaudumme pieniin remontteihin ja isoihin omakotitaloihin samalla vankalla kokemuksella sekä ammattitaidolla. Laatu on ykkösprioriteettimme, mutta aikataulussa pysyminen tulee heti seuraavana, jolloin onnistuneen kohteen lisäksi, meillä on myös tyytyväinen asiakas.

Uudisrakentaminen

Täyden palvelun rakennusliike, joka toteuttaa uudiskohteet ammattitaidolla.

Rakennamme omakotitalot, rivitalot, autotallit, piharakennukset, mökit ja vapaa-ajan asunnot sisäpintoja myöten.

services-tabs-139154408

Huoneistoremontit

Remontit kylpyhuoneesta keittiöön.

services-tabs-139154408

Etuputsi

Etuputsi on olennainen osa rakentamista. Elementtiasennuksen ja valujen jäljiltä seinä- ja lattiapintoja tarvitsee hioa, piikata, roilota sähkörasioille paikat, oikoa seinä- ja kattopintoja, sekä tehdä laastipaikkauksia ja-täyttöjä. Teemme työn tarkasti laatukriteerien mukaan, niin että tasoitemies, maalari, laattamies sekä sähkömies pääsee tekemään oman työnsä jälkeemme.

Etuputsi

PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN!

Kerro meille projektistasi lisää oheisella lomakkeella.