Tarvitseeko rakennusprojektisi apua?

Pyydä tarjous!

Kattavaa uudisrakentamista ympäri Suomen

Havurax Oy tarjoaa laadukkaita uudisrakentamispalveluja Uudenmaan alueella. Rakennamme omakotitaloja, rivitaloja, autotalleja ja lomamökkejä. Meidän ammattitaitoinen tiimimme hoitaa kaikki rakennusvaiheet alusta loppuun, varmistaen aikataulussa ja budjetissa pysymisen. Uudisrakentamisessa käytämme vain parhaita materiaaleja ja nykyaikaisia tekniikoita, jotta lopputulos on kestävä ja korkealaatuinen.

Lue lisää

Remontointia ympäri Suomen

Havurax Oy tarjoaa kattavia remonttipalveluja Uudenmaan alueella. Meidän ammattitaitoinen tiimimme hoitaa kaikki remonttiprojektit alusta loppuun, varmistaen korkealaatuisen lopputuloksen ja asiakastyytyväisyyden. Remontointipalvelumme kattavat laajan valikoiman töitä, joilla parannetaan ja kunnostetaan kiinteistöjen kuntoa ja ulkonäköä.

Lue lisää

Sertifioitu vesieristys

Havurax Oy tarjoaa kattavia ja luotettavia vesieristyspalveluja Uudenmaan alueella. Käytämme sertifioituja vedeneristystuotteita ja varmistamme, että vesieristykset täyttävät kaikki voimassa olevat rakennusmääräykset ja -vaatimukset. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii vesieristysten toteutuksesta varmistaen kosteuden hallinnan ja kestävyyden märkätiloissa, kuten kylpyhuoneissa ja saunoissa.

Lue lisää

Valmistelu- ja purkutyöt

Havurax Oy tarjoaa monipuolisia valmistelu- ja purkutöitä Uudenmaan alueella. Meidän ammattitaitoinen tiimimme hoitaa kaikki valmistelu- ja purkutyöt alusta loppuun, varmistaen korkealaatuisen lopputuloksen ja asiakastyytyväisyyden. Valmistelu- ja purkutyöt ovat tärkeä osa rakennusprojektia, ja ne vaikuttavat merkittävästi lopputuloksen laatuun ja kestävyyteen.

Lue lisää

Erikoistyöt

Havurax Oy tarjoaa monipuolisia erikoistöitä Uudenmaan alueella. Meidän ammattitaitoinen tiimimme hoitaa kaikki erikoistyöt tarkasti ja huolellisesti, varmistaen korkealaatuisen lopputuloksen ja asiakastyytyväisyyden. Erikoistyöt vaativat erityistä osaamista ja kokemusta, ja meillä on tarvittava asiantuntemus näiden töiden suorittamiseen.

Lue lisää

Rakennussiivous

Havurax Oy tarjoaa rakennussiivouspalveluja Uudenmaan alueella, varmistaen työmaiden siisteyden ja pölyttömyyden rakennusprojektien kaikissa vaiheissa. Rakennussiivous on olennainen osa rakentamista, sillä se parantaa työturvallisuutta, työn tehokkuutta ja sisäilman laatua. Meidän ammattitaitoinen tiimimme huolehtii kaikista siivousvaiheista alusta loppuun.

Lue lisää

PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN!

Kerro meille projektistasi lisää oheisella lomakkeella.