Monipuoliset remonttipalvelut

Kun suunnittelet kodin tai liiketilan remonttia, on tärkeää valita luotettava ja ammattitaitoinen kumppani. Me tarjoamme laajan valikoiman remonttipalveluita, jotka kattavat kaiken pienistä pintaremontista laajoihin peruskorjauksiin. Olipa kyseessä sitten keittiön, kylpyhuoneen tai koko asunnon remontti, meillä on tarvittava osaaminen ja kokemus.

Remonttipalvelumme sisältävät muun muassa laattapohjien valmistelun ja asennuksen, kaatokorjaukset, seinien ja kattojen oikaisut sekä timanttisahaukset ja -poraukset. Käytämme aina korkealaatuisia materiaaleja ja nykyaikaisia tekniikoita varmistaaksemme kestävän ja tasaisen lopputuloksen. Näin voimme taata, että remonttisi on pitkäikäinen ja näyttää hyvältä pitkään.

Vesieristykset ja erikoistyöt

Vesieristys on olennainen osa erityisesti kylpyhuone- ja märkätilaremontteja. Me huolehdimme vesieristyksistä ammattitaidolla, jotta rakenteet pysyvät kuivina ja kestävät kosteutta. Oikein tehty vesieristys estää kosteusvaurioiden syntymisen ja parantaa tilojen käytettävyyttä.

Erikoistöihin kuuluvat muun muassa roilotukset sähkö- ja vesiputkille sekä läpiviennit. Roilotamme urat tarkasti ja huolellisesti, jotta putket ja kaapelit voidaan asentaa siististi rakenteiden sisään. Läpiviennit tehdään niin ikään huolellisesti, jotta rakenteet säilyttävät tiiviytensä ja kestävät käyttöä. Näin varmistamme, että kaikki asennukset ovat turvallisia ja kestäviä.

Rakennussiivous ja pölynhallinta

Rakennus- ja remonttitöiden aikana syntyy usein paljon pölyä ja jätettä, mikä voi haitata työmaan siisteyttä ja turvallisuutta. Me huolehdimme rakennusaikaisesta siivouksesta, joka pitää työmaan siistinä ja turvallisena koko projektin ajan. Tämä sisältää päivittäisen pölynpoiston, roskien keräyksen ja työtilojen järjestämisen.

Loppusiivous tehdään rakennustöiden päätyttyä, jotta tilat saadaan käyttövalmiiksi. Tämä sisältää kaikkien pintojen puhdistamisen, ikkunoiden pesun, lattioiden peruspesun ja viimeistelyn. Loppusiivous varmistaa, että tila on täysin puhdas ja valmis asukkaiden tai käyttäjien käyttöön. Pölynhallinta on erityisen tärkeää P1-puhtausluokan kohteissa, joissa vaaditaan erityistä huolellisuutta pölyn torjunnassa.

Yhteydenotto ja tarjouspyyntö

Jos olet kiinnostunut palveluistamme tai haluat lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä helposti verkkosivujemme kautta. Tarjouspyynnön jättäminen on helppoa, ja vastaamme nopeasti kaikkiin tiedusteluihin. Voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia, jos haluat keskustella projektistasi tarkemmin. Meidän tiimimme on valmiina auttamaan sinua kaikissa rakennus- ja remonttitarpeissasi.