Tarvitsetko siistin ja turvallisen työmaan?

Pyydä tarjous!

Havurax Oy tarjoaa rakennussiivouspalveluja Uudenmaan alueella, varmistaen työmaiden siisteyden ja pölyttömyyden rakennusprojektien kaikissa vaiheissa. Rakennussiivous on olennainen osa rakentamista, sillä se parantaa työturvallisuutta, työn tehokkuutta ja sisäilman laatua. Meidän ammattitaitoinen tiimimme huolehtii kaikista siivousvaiheista alusta loppuun.

Rakennuksen aikainen siivous

Rakennusaikainen siivous pitää työmaan siistinä ja turvallisena koko projektin ajan. Se sisältää päivittäisen pölynpoiston, roskien keräyksen ja työtilojen järjestämisen, mikä vähentää pölyn leviämistä ja parantaa työntekijöiden viihtyvyyttä.

Loppusiivous

Loppusiivous tehdään rakennustöiden päätyttyä, jotta tilat saadaan käyttövalmiiksi. Se sisältää kaikkien pintojen puhdistamisen, ikkunoiden pesun, lattioiden peruspesun ja viimeistelyn. Loppusiivous varmistaa, että tila on täysin puhdas ja valmis asukkaiden tai käyttäjien käyttöön.

Pölynhallinta

Pölynhallinta on kriittinen osa rakennussiivousta, erityisesti P1-puhtausluokan kohteissa, joissa vaaditaan erityistä huolellisuutta pölyn torjunnassa. Säännöllinen pölynpoisto ja oikeat pölynhallintamenetelmät vähentävät terveysriskejä ja varmistavat paremman sisäilman laadun.

Jätteiden lajittelu ja kuljetus

Rakennus- ja purkujätteiden asianmukainen lajittelu ja kuljetus on tärkeä osa siivouspalveluamme. Huolehdimme jätteiden kierrätyksestä ja kuljetuksesta virallisille jäteasemille, mikä edistää ympäristöystävällistä rakentamista ja pitää työmaan siistinä.

PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN!

Kerro meille projektistasi lisää oheisella lomakkeella.