Tarvitsetko apua remontin kanssa?

Pyydä tarjous!

Havurax Oy tarjoaa kattavia remonttipalveluja Uudenmaan alueella. Meidän ammattitaitoinen tiimimme hoitaa kaikki remonttiprojektit alusta loppuun, varmistaen korkealaatuisen lopputuloksen ja asiakastyytyväisyyden. Remontointipalvelumme kattavat laajan valikoiman töitä, joilla parannetaan ja kunnostetaan kiinteistöjen kuntoa ja ulkonäköä.

Laattapohjat

Laattapohjien valmistelu ja asennus ammattitaidolla, varmistaen kestävän ja tasaisen lopputuloksen. Käytämme korkealaatuisia materiaaleja ja nykyaikaisia tekniikoita, jotta lattiat kestävät kulutusta ja näyttävät hyviltä pitkään.

Kaatokorjaukset

Korjaamme kaatojen virheet, jotta vesi valuu oikein ja lattiat pysyvät kuivina. Tämä estää kosteusvaurioita ja parantaa tilojen käytettävyyttä.

Seinien, kattojen ja lattioiden oikaisu

Oikaisemme seinät, katot ja lattiat, jotta pinnat ovat suorassa ja valmiina viimeistelyä varten. Tämä takaa siistin ja ammattimaisen lopputuloksen.

Timanttisahaukset ja -poraukset

Tarjoamme tarkat timanttisahaukset ja -poraukset eri materiaaleille. Timanttisahaus on tehokas ja tarkka menetelmä, joka takaa siistit leikkauspinnat ilman ylimääräistä pölyä ja melua.

Hionnat

Suoritamme lattioiden ja muiden pintojen hionnat tasaiseksi ja siistiksi. Käytämme moderneja hiontalaitteita ja korkealaatuisia hiomamateriaaleja, jotta lopputulos on sileä ja kestävä.

Vinkkelit ja seinien oikaisu

Oikaisemme vinkkelit ja seinät, jotta pinnat ovat suorassa ja valmiita jatkotöille. Tämä parantaa seinien ulkonäköä ja helpottaa viimeistelytöitä.

Roiloamiset sähkölle ja vedelle

Roilotamme urat sähkö- ja vesiputkille ammattitaidolla ja tarkkuudella. Tämä mahdollistaa putkien ja kaapeleiden siistin ja turvallisen asentamisen rakenteiden sisään.

Täytämme myös roilot ammattitaidolla, varmistaen siistin ja tasaisen lopputuloksen. Roilontäytöt tehdään huolellisesti, jotta seinät ja lattiat ovat valmiita seuraaville työvaiheille.

Läpiviennit

Teemme läpiviennit huolellisesti, varmistaen putkien ja kaapelien siistin asennuksen. Läpiviennit tehdään tarkasti, jotta rakenteet säilyttävät tiiviytensä ja kestävät käyttöä.

PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN!

Kerro meille projektistasi lisää oheisella lomakkeella.