Tarvitseeko rakennusprojektisi apua?

Pyydä tarjous!

Havurax Oy tarjoaa laadukkaita uudisrakentamispalveluja Uudenmaan alueella. Rakennamme omakotitaloja, rivitaloja, autotalleja ja lomamökkejä. Meidän ammattitaitoinen tiimimme hoitaa kaikki rakennusvaiheet alusta loppuun, varmistaen aikataulussa ja budjetissa pysymisen. Uudisrakentamisessa käytämme vain parhaita materiaaleja ja nykyaikaisia tekniikoita, jotta lopputulos on kestävä ja korkealaatuinen.

Valutyöt ympäri Suomen

Havurax Oy tarjoaa asiantuntevia betonivalupalveluja Uudenmaan alueella. Käytämme korkealaatuisia betoniseoksia ja huolellista suunnittelua kestävän ja tasaisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Hoidamme perustukset, lattiat ja muut betonivalut tarkasti ja ammattitaidolla.

Muotit

Havurax Oy:llä on vuosien kokemus muottitöistä Uudenmaan alueella. Tarjoamme muottien suunnittelua ja asennusta, varmistaen betonirakenteiden tarkkuuden ja kestävyyden. Käytämme moderneja muottijärjestelmiä ja korkealaatuisia materiaaleja monimutkaisten rakenteiden toteuttamiseen.

Raudoitus + tartunnat

Meidän raudoituspalvelumme varmistavat, että betonirakenteet ovat tukevia ja kestäviä. Suoritamme raudoituksen tarkasti suunnitelmien mukaan ja huolehdimme tarvittavista tartunnoista, jotta rakenteet kestävät käyttöä ja aikaa.

Muotitustyöt ja tukotukset

Hoidamme muottitustyöt ja tukotukset ammattitaidolla. Varmistamme, että muotit ovat oikeassa asennossa ja tukevat rakenteita tarvittavalla tavalla. Tämä takaa, että valutyöt sujuvat ongelmitta ja lopputulos on laadukas.

Valaminen, purku ja siistiminen

Valamme betonirakenteet tarkasti ja huolellisesti. Valun jälkeen huolehdimme muottien purkamisesta ja valun siistimisestä ympäriltä, jotta työmaa pysyy siistinä ja turvallisena. Tämä vaihe on tärkeä, jotta rakenteet ovat valmiita seuraaville työvaiheille.

Aukihionta ja suojaus

Suoritamme aukihionnan ja suojauksen varmistaen, että pinnat ovat tasaisia ja valmiita jatkokäsittelylle. Tämä työvaihe parantaa rakenteiden ulkonäköä ja kestävyyttä, sekä varmistaa, että seuraavat työvaiheet sujuvat ongelmitta.

Paikkavalut ja plaanovalmistelut

Teemme paikkavalut ja plaanovalmistelut huolellisesti. Paikkaamme mahdolliset vauriot ja valmistamme pinnat plaanaukseen, jotta lopputulos on tasainen ja laadukas. Tämä varmistaa, että rakenteet kestävät käyttöä pitkään ja näyttävät hyviltä.

PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN!

Kerro meille projektistasi lisää oheisella lomakkeella.